Güçlü Türkiye: Coğrafyamızın Umudu - Sosyal Teknoloji Blogu | SOSYAPEDİ Güçlü Türkiye: Coğrafyamızın Umudu

Güçlü Türkiye: Coğrafyamızın Umudu

0

Güçlü Türkiye: Coğrafyamızın Umudu
GAZZE... Bir avuç müslümanın dünyadan tecrit bir hayat yaşadığı doğal bir hapishane. İsrail Devleti yıllardır Gazze'deki müslümanlar üzerine bombalar yağdırıyor. Nice çocuk ve bebek vefat ediyor. Şimdi ise bu dozu iyice arttırdılar. Bizler Filistinli müslümanların haklarını korumaya çaşışırken nedense ilk tepki içimizdeki kendine müslüman kimliği takanlardan geliyor. 


Filistin toprak sattı mı satmadı mı? Bunlarla uğraşıyorlar. Bir milleti toptan suçlayamayız. Kaldı ki dedelerinin bir kısmı bunu yapsa bile çoğunluğu böyle işlere girmedi bile. Bizim milletin içinde evini yabancılara satanlar var şimdi Türk milletinin kökten satıcı hain demek abesle iştigaldir. Bizler atalarımızdan gelen bir kültür ve kimlikle zülme rıza gösteremeyiz. Allah Maide suresi 8.ayet de bize "Bir kavme olan kininiz sizi adaletsizliğe sevketmesin." buyurur. Dünyanın neresinde olursa olsun mazlum mazlumdur, zalim zalimdir.


Yıllardır gördükleri zülmü görmezde gelip de israil devletinin yaptığı aşırılıkları mazur hiç kimse göremez. Bizler yahudi düşmanı değiliz. Doğru birdir. Bu coğrafya yıllardır adalete hasret. Bu tür aşırı davranışlar ise sadece kan ve gözyaşını arttırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. 


Coğrafyamızda güçlü ve kudretli bir TÜRKİYE CUMHURİYETİNE çok büyük bir ihtiyaç var. Bizler güçlü olmak zorundayız. Eğer biz güçlü ve kudretli olursak coğrafyamızda bir caydırıcılık söz konusu olacaktır. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
📌 Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !